Διαγωνισμός απο την laserproject.gr

Μεγάλος διαγωνισμός από το Laserproject.gr!

 

15 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετακι τεσσάρων ξύλινων αντικειμένων (2 επιλογής δικής σας και 2 επιλεγμένα από εμάς) απο την φωτογραφία που υπάρχει στο ποστ.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας στο facebook: @laserproject.gr και να ακολουθήσετε τα 4 υποχρεωτικά βήματα:

 

1.  like στην σελίδα μας στο fb:  laserproject.gr

2.  like στο πόστ του διαγωνισμού.

3.  Κοινοποίηση του διαγωνισμού.

4.  Σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στο οποίο να αναφέρετε και τις 2 επιλογές σας (έτσι θα σας δωθει και αριθμός συμμετοχής!)

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το βράδυ.  Μετα το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα γίνει κλήρωση με βάση το πρόγραμμα randomizer.org. Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην σελίδα μας με νέο ποστ.
Καλή επιτυχία!

 

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:
Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους του διαγωνισμού και η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ή/και να ματαιώσει τον διαγωνισμό ή την συμμετοχή κάποιου ατόμου οποτεδήποτε αυτή κρίνει σκόπιμο, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο μέτρο τους συμμετέχοντες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Μετα το πέρας της κλήρωσης θα γίνει έλεγχος ώστε οι νικητές να έχουν ακολουθήσει τα βήματα που απαιτούνται.
Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα ΜΙΑΣ (1) μόνο συμμετοχής στον διαγωνισμό. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων έχει πάρει παραπάνω απο ενα αριθμό συμμετοχής τότε μόνο ο πρώτος αριθμός που πήρε προσμετράτε σαν συμμετοχή.
error: