Πληροφορίες

Λίγα λόγια για εμάς

Το laserproject.gr είναι ένα Ελληνικό brand με έδρα την πόλη των Σερρών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η κατασκευή προϊόντων διακόσμησης χώρου (σπίτι – κατάστημα κ.α.), εκδηλώσεων (γάμοι – βαπτίσεις – γενέθλια) καθώς και προϊόντων διαφήμισης εταιριών (μπρελόκ, κουτιά ποτών, σταντ κ.α.).

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες και στη συνέχεια κόβονται-χαράσσονται σε ειδικά μηχανήματα Laser.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα δημιουργίας custom-made παραγγελιών. Η πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής μας δίνει την άνεση να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως ξύλο*, Plexiglass, φελιζόλ,  τα οποία και προμηθευόμαστε από την Ελληνική αγορά!

*Το ξύλο είναι φυσικό προϊόν, ως εκ τούτου μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στο χρωματισμό ανά παραγγελία.

 

Χρόνος κατασκευής & αποστολής των προϊόντων μας

‘Ολα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Ως εκ τούτου ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται απο το μέγεθος της παραγγελίας, καθώς και από το φόρτο εργασίας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ενδεικτικά χρειαζόμαστε 1-2* εργάσιμες ημέρες για την ετοιμασία μακέτας (εφόσον χρειάζεται) και 4-7*  εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή των προϊόντων.

Μετά την παράδοση των προϊόντων στην κούριερ από εμάς, παραδίδονται στην πόρτα σας σε 1-3* εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με την περιοχή).

Τα πακέτα μας στέλνονται με την speedex
**Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί

 

 

 

error: